in

Demon’s Souls gevonden in PlayStation 4-database


Het Twitter-account PlayStation Game Size – dat zich bezighoudt met het bijhouden van bestandsgroottes van PlayStation-games – claimt de game in de database te hebben gevonden.

Het Twitter-account meldt daarbij wel dat het van alles kan betekenen. Mogelijk was het een interne testversie van de ontwikkelaar, of stond er een PS4-versie gepland die uiteindelijk niet doorging. 

Demon’s Souls verscheen oorspronkelijk op PlayStation 3 en was de geboorte van het soulslike genre. FromSoftware ontwikkelde na de game de Dark Souls-spellen, Bloodborne en Sekiro: Shadow’s Die Twice. Op dit moment werkt het bedrijf aan Elden Ring, dat begin 2022 uit moet komen.

Eind vorig jaar kwam een remake van Demon’s Souls tegelijk uit met de PlayStation 5. Het is niet bekend of de Demon’s Souls-vermelding in de PS4-database gaat om het originele spel of de remake.

Zustersite Gamer.nl beloonde de remake van Demon’s Souls met een 9: “Demon’s Souls slaagt grafisch met vlag en wimpel, en dankzij Sony’s nieuwe PlayStation 5 overstijgt de remake het stempel van ‘make-over’. De hogere framerate en het ontbreken van laadtijden zorgt voor een veel betere speelervaring die dankzij wat kleine aanpassingen nog verder wordt aangescherpt. Bovenal is Demon’s Souls nog even mysterieus en onnavolgbaar als voorheen, hoeveel walkthroughs er sinds die tijd ook zijn verschenen.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tetris Effect: Connected komt naar PS4, pc en Oculus Quest

Vanmiddag wordt er nieuws rondom Pokémon Unite aangekondigd