in

Demon’s Souls-remake laat spelers kiezen tussen 4K en snelle framerate


Dat valt te lezen op de officiële gamepagina van Demon’s Souls op de PlayStation-website. “Spelers kunnen kiezen tussen twee grafische modi wanneer ze Demon’s Souls spelen: 4K Mode (speel in een 4K-resolutie) en High Frame Rate Mode (speelt met een snellere framerate).”

Om wat voor framerate het gaat wordt niet gemeld, maar vermoedelijk gaat het om 60 frames per seconde of sneller. Waarschijnlijk draait de game in 4K op 30 frames per seconde, maar dit is niet officieel bevestigd.

Sinds de PlayStation 4 Pro en Xbox One X is het niet uniek dat consolegames de optie aanbieden om tussen de twee grafische instellingen te kiezen. Veel gamers hoopten echter dat met de lancering van de volgende generatie consoles dit verleden tijd zo zijn, en dat zowel een hoge resolutie als een snelle framerate tegelijk mogelijk waren. Dit blijft echter verschillen per game.

Gisteren waren er ook al nieuwe screenshots van de remake van Demon’s Souls te zien. De game komt gelijktijdig met de PlayStation 5 uit op 19 november. De remake van Demon’s Souls wordt ontwikkeld door Bluepoint Games, een studio gespecialiseerd in het maken van remakes. Zij hebben onder andere de remakes en remasters van Shadow of the Colossus, de Uncharted-trilogie en Gravity Rush op hun naam staan.

Demon's Souls

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War is onthuld

Recensie: The First Templar