in

Derde Resident Evil Village-demo blijft acht dagen beschikbaar


De eerste twee demo’s, die spelers respectievelijk met het dorp en het kasteel uit de game lieten kennismaken, waren maar een klein gedeelte van één dag speelbaar de afgelopen twee weekenden. De derde demo combineert de eerste twee demo’s en zou aankomend weekend eigenlijk maar 24 uur lang speelbaar zijn.

Gamers hadden hier de nodige kritiek op. Capcom heeft daarom besloten de aankomende derde demo een week lang speelbaar te maken. Naast de 24 uur die vanaf 2 mei om 2 uur ‘s nachts ingaat, komen daar nog zeven dagen bovenop. De demo is daardoor speelbaar tot 10 mei om 2 uur ‘s nachts. Ondanks dat men acht dagen heeft om de demo te spelen, kan er maar één uur gameplay ervaren worden, waarna de demo afloopt.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter, die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. Het spel verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel kopen, ontvangen ook de gratis multiplayergame Resident Evil Re:Verse.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit zijn de Xbox Games with Gold van mei

Knockout City vanaf dag één op Xbox Game Pass en EA Play