in

Derde Resident Evil Village-demo nu beschikbaar


Zoals eerder gemeld is de demo acht dagen beschikbaar, maar kunnen spelers er maximaal één uur in vertoeven. De demo staat op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Stadia.

Pc-gamers hebben een manier gevonden om de maximale speelduur van een uur te omzeilen, zo valt in de Steam-community te lezen. Men zet eerst Steam Cloud voor de Resident Evil 8-demo uit, downloadt vervolgens Steam Achievement Manager, verwijdert lokale savefiles, start Steam Achievement Manager, selecteert de demo en verwijdert de behaalde achievements en statistieken.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter, die na het zevende deel naar een luguber Oost-Europees dorp reist en daar onder andere een kasteel onderzoekt. Het spel verschijnt aanstaande vrijdag voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel kopen, ontvangen ook de gratis multiplayergame Resident Evil Re:Verse – deze komt wel pas ergens in de zomer uit.

Resident Evil Village

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Twee screenshots van aankomende Battlefield gelekt

Bioware brengt nieuwe artwork van Dragon Age 4 uit