in ,

Diablo 2 LOD Resurrected, Wie kijkt er ook zo naar uit?

Oude glorie herleefd bij het zien van de presentatie van Diablo 2 resurrected. Voor mij DE reden om de game weer eens af te stoffen, te installeren en mij alvast weer in deze donkere wereld te begeven. Want Damn wat kijk ik uit naar deze remaster. Ik kan het niet eens in woorden beschrijven hoe erg ik hier naar uitkijk.

Want wat is het heerlijk om je oldschool cdkeys op te zoeken en het spel te installeren om daarna het voor mij befaamde inlogscherm te zien. En natuurlijk het eerste filmpje na jaren weer te zien op je 27inch scherm. Nostalgie ten top van een spel waar ik de meeste gameuren in heb zitten over mijn gehele gamehistorie gemeten.

Diablo 2 kwam uit toen ik zelf ergens op de middelbare school zat, oftewel Mega veel vrije tijd om te spelen. En dat deden wij dus. Als nerdy skateboarders stonden we of op het skateboard of zaten we achter de computer Diablo te spelen. Dit ging zelfs zo ver dat toen we er achter kwamen dat een vriend cheats gebruikte wij niks meer met hem te maken wilden hebben. Dit is later trouwens weer helemaal goedgekomen hoor.

Mijn hoofd maakt overuren sinds de aankondiging. Qua gedachtes ben ik weer even terug en komen alle nostalgische herriningen weer terug. Want in die tijd was het opgroeien met het begin van gamen via internet. 

Van uren rondrennen tussen de koeien om te levellen, Je trackball aan gort slaan omdat je op lvl 97 doodgaat met je HC karakter door een stomme lag, 100 mephistoruns doen voor dat ene item dat je nog zoekt, het bijhouden van al je mules zodat je precies weer waar alles is, forum post na forumpost, gewoon omdat dat toen het communicatie middel was samen met icq, vrienden maken voor het leven. Ja ik spreek en zie ze nog steeds, gaan elk jaar met een groepje op vakantie, trade games joinen op zoek naar die ene item, weer opnieuw beginnen omdat je nu echt de beste Magic Find sorceress hebt bedacht, een eigen forum starten met vrienden van het spielerij forum van gathering of tweakers (nu tweakers) en zo kan ik nog uren doorgaan denk ik. Damn wat kijk ik uit naar deze game.

Ik ben benieuwd hoe het gaat bevallen, met een shared stash, automatisch gold oppakken en andere kleine aanpassingen. Ik ga de komende tijd al wat builds testen. Maar ben vooral benieuwd wie hier bij inside gamer ook zo overhyped zijn dat het eigenlijk alleen maar kan tegenvallen want zo zit het menselijke brein dan ook wel weer in elkaar. Alleen de goede dingen onthouden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

S.T.A.L.K.E.R. 2 moet veel verschillende eindes bevatten

Wie is je favoriete Mario karakter?