in

Dice praat om 17:00 uur in een livestream over Battlefield 2042


De livestream vindt vandaag om 17:00 uur Nederlandse tijd plaats op het Battlefield Twitch-kanaal. General manager Oskar Gabrielson en senior design director Daniel Berlin schuiven aan, maar andere ontwikkelaars laten ook van zich horen.

Het is onwaarschijnlijk dat er nieuwe gameplay tijdens de livestream wordt getoond – waarschijnlijk gaat de ontwikkelaar vooral meer vertellen over het spel. In juli wordt EA Play Live gehouden, en waarschijnlijk wordt daar wel meer van de shooter getoond.

Battlefield 2042 richt zich op een grootschalige oorlog waarin de Verenigde Staten en Rusland een belangrijke rol spelen. De wereld is daarbij onherroepelijk aan het veranderen en dat levert bizarre klimaten op. Spelers besturen een elite groepering die ingehuurd wordt door deze landen. Men kan zogenaamde ‘Specialists’ besturen. Deze klassen hebben hun eigen specialiteiten en hun loadout is volledig aan te passen. Er zijn in totaal tien verschillende Specialists. De game is volledig gericht op multiplayer.

Battlefield 2042 komt op 22 oktober uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hieronder is de gameplayonthulling te zien, die een paar dagen terug op de Microsoft E3-presentatie werd getoond.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Forza Horizon 5 heeft ook verschillende jaargetijden

De demo van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin in beeld