in

Digitale art – Pokemon


Bij deze weer even een ander ‘artikel’ van mijn kant. Afgelopen weken ben ik namelijk (eigenlijk voor de lol en om het digitaal tekenen een beetje te blijven onderhouden, doe dit namelijk puur hobby-matig) bezig geweest met een franchise waar zeer binnenkort weer een nieuwe game van gaat verschijnen op de Switch!

De opdracht die ik mijzelf voorgelegd heb was de volgende : Pokémon is een afkorting van Pocket Monsters. Nu moet ik zeggen dat veel van de bekende en kleurrijke wezentjes het tweede deel van deze titel niet bepaald eer aan doen, want erg monsterlijk zien sommige Pokémon er namelijk niet uit. Ik heb daarom geprobeerd enkele Pokémon in een nieuw jasje te steken, waardoor het monsterlijke wat meer naar voren zou moeten komen.
Of mij dit gelukt is laat ik lekker aan jullie 😉

1# Pikachu

2# Dratini

3# Squirtle

4# Chansey

5# Lapras

6# Eevee

Eevee

7# Exeggutor

Exeggutor

8# Voltorb

Voltorb

Ik heb genoten van het vormgeven van deze wezens, hopelijk kunnen jullie de poging waarderen. Bedankt voor het bekijken van de afbeeldingen, mocht je suggesties of verzoekjes hebben ; laat het mij gerust even weten, dan kan ik altijd kijken of ik iets voor je kan betekenen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.2/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Last of Us Part 2-regisseur bespreekt het verhaal en zijn visie

Al meer dan tien miljoen spelers voor Fifa 20