in

Alles over de After Hours-update voor GTA 5 Online


In After Hours draait alles om het Amerikaanse nachtleven van Los Santos. Spelers kunnen namelijk nachtclub een runnen en wereldberoemde artiesten boeken voor optredens. Maar dat is niet zo simpel als het klinkt, er komen namelijk allerlei missies bij kijken. In GTA Online zijn er negen verschillende locaties waar spelers hun nachtclub op kunnen zetten. Bij het kiezen van een nachtclub hoeven spelers zich alleen zorgen te maken over welke locatie het beste bij hen past. Alle negen nachtclubs hebben namelijk allemaal exact hetzelfde interieur en zakenopties. Nachtclubs die zich in Vinewood bevinden komen duurder uit dan eentje vlakbij de havens.

 • Downtown Vinewood Nightclub – $1,670,000
 • West Vinewood Nightclub – $1,700,000
 • Del Perro Nightclub – $1,645,000
 • Vespucci Canals Nightclub – 1,320,000
 • Strawberry Nightclub – $1,525,000
 • Mission Row Nightclub – $1,440,000
 • La Mesa Nightclub $1,500,000
 • Cypress Flats Nightclub – $1,370,000
 • LSIA Nightclub – $1,135,000
 • Elysian Island Nightclub – $1,080,000

Bij het kopen van een nachtclub kunnen spelers nog keuzes maken of zij de style, licht, dansers, rookeffect en opslag van hun club willen vergroten. Ook hebben spelers de keuze om de naam van de club aan te passen. Ze hebben de keuze tussen de gratis optie ‘Omega’ en ‘Gefangnis’, ‘Paradise’, ‘The Palace’, ‘Studio Los Santos’, ‘Maisonette Los Santos’, ‘Galaxy’, ‘Technology’ en ‘Tony’s Funhouse’ die 33,500 GTA$ kosten.

After Hours clubs GTA 5 Online

Na het opzetten van de nachtclub volgt er een cutscene waarin Gay Tony Prince zijn comeback maakt in GTA. De nachtclub-ondernemer uit Ballad of Gay Tony-dlc van GTA 4 heet je samen met Lazlow Jones, die al in de singleplayer van GTA 5 te zien is, van harte welkom in je nachtclub. Na het duidelijk van wat de club allemaal nodig heeft.

De nachtclub is natuurlijk een ideale plek voor spelers om als vanouds geld wit te wassen en meer illegale activiteiten. Hoe groter en beter de clubs is, hoe meer geld er gemaakt kan worden. Door middel van promoten kan de club meer mensen bereiken. Het is aan de spelers zelf om uitrusting en personeel te regelen voor de nachtclub.

Met de update komen er vier echte dj’s naar het spel. Van 24 juli tot en met 20 augustus treedt er iedere week een dj op. Solomun, Tale Of Us, Dixon en The Black Madonna zijn uit het echte leven volledig overgezet naar de onlinewereld van GTA 5.

In het warenhuis van de nachtclubs speelt zich de meeste actie af. Elke soort business uit GTA 5 Online kan in het warenhuis worden bestuurd en wordt uitgerust met een van de zes nieuwe voertuigen die met de After Hours-update naar de spelmodus is gekomen. Met de nieuwe Vapid Speedo Custom kunnen spelers gemakkelijk en snel hun goederen ophalen en door ‘m uit te rusten met pantserplaten en machinegeweren is het de perfecte bescherming.

Naast de Vapid Speedo Custom maken ook de volgende voertuigen hun intrede in GTA Online:

 • Dinka Jester Classic (Legendary Motorsport) – GTA$790.000
 • Ocelot Swinger (Legendary Motorsport) – GTA$909.000
 • Mammoth Patriot Stretch (Southern San Andreas Super Autos) – GTA$460.000 – GTA$611.800
 • Festival Bus (Southern San Andreas Super Autos) – GTA$1.385.000 – GTA$1.842.050
 • MTL Pounder Custom (Warstock) – GTA$241.000 – GTA$320.000
 • Maibatsu Mule Custom (Warstock) – GTA$95.760
Vapid Speedo Custom After Hours GTA 5 Online

Spelers die zich tussen 25 juni en 2 juli hebben aangemeld in GTA Online ontvangen elke week een bonus tussen de 100.000 en $35.000 GTA-dollars, exclusieve uitvoeringen voor de Ocelot Swinger Sports Classic en de Maisonette Los Santos Tee-outfit. Verder krijgen zij ook nog eens veertig procent korting op de Maibatsu Mule Custom en MTL Pounder Custom en Armor Upgrades voor de Vapid Speedo Custom.

Voor alle andere spelers geldt tot en met 30 juli een kort van 25 procent op Hangars & Renovations, Hangar Workshop, Executive Offices & Renovations, Executive Garages & Renovations, Custom Auto Shop, Special Cargo Warehouses, Biker Clubhouses & Renovations, Custom Bike Shop, Biker Businesses en Bunkers & Renovations.

Bekijk voor meer informatie de newswire van Rockstar Games.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PUBG mobile voegt war mode en clan-systeem toe

Dit is wat Adventure Time zo leuk maakt – Het einde in zicht