in ,

Dit zijn de PlayStation Plus-games voor maart

Geen slechte line-up, dacht ik zo. Beschikbaar vanaf 2 maart. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
tielo
1 jaar geleden

Steeds een oogje gehad op FF7 Remastered maar omdat ik genoeg te gamen heb niet gekocht, nu gratis, helemaal top. Maquette ga ik zeker proberen en de vr game zet ik wel in m’n bibliotheek omdat ik ooit misschien een PSVR 2 koop. Hele mooi maand voor mij.

Rainking
1 jaar geleden

Hele mooie maand. Final Fantasy VII Remake was mijn favoriete spel van vorig jaar, maar ook Remnant: From The Ashes en Farpoint zijn goed. Maquette is de enige die ik nog niet heb, dus die ga ik zeker even downloaden en uitproberen.

Let wel alleen even op dat ene kleine zinnetje linksonder:
“PlayStation Plus members who redeemed Final Fantasy VII Remake (PS4 version) as a PS Plus benefit are not eligible for a free PS5 upgrade.”

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
TommyNL
1 jaar geleden

Wow lekker bezig Sony!
Ik heb ff7 remake al lang natuurlijk.
Maar ik ben dan ook een groot finale fantasy tanaat. Maar qua maand een super maand.

WinNow
WinNow
1 jaar geleden

Farpoint is erg leuk!

Mr. Grand
Mr. Grand
1 jaar geleden

De mooie Playstation Plus maanden houden niet op!

Kiekjes schieten in New Pokémon Snap

Openwereldgame Pokémon Legends: Arceus aangekondigd