in

Division 2 heeft derde grote update gekregen


De game is vanaf vandaag met de laatste update te spelen. Op raids moeten we nog even wachten, maar de titelupdate brengt toch een aantal nieuwe dingen met zich mee. De ontwikkelaars bij Ubisoft hebben bijvoorbeeld besloten het makkelijker te maken om een uitrustingsscore van 500 te bereiken.

Zo leveren missiebazen, vestigingsbazen, premiebazen en waarschuwingsniveau 4 van controleposten op Heroic gegarandeerd items met een uitrustingsscore van 500, als dat je gemiddelde uitrustingsscore is.

The division 2

Ook besmette buit die je in de Dark Zone kan vinden, zal nooit slechter zijn dat de uitrustingsscore van de speler. Sowieso is de buit uit de game in balans gebracht, zodat er een lagere kans is dat de speler voorwerpen krijgt die een lagere uitrustingsscore hebben dan hun personage.

Wel is ervoor gekozen om nog geen wapens toe te voegen aan de Dark Zone van een hogere uitrustingsscore. “Dit moet natuurlijk voelen, dus hier wachten we nog even mee”, zegt Ubisoft in een blog over de update. Hierin wordt duidelijk op een rijtje gezet wat de nieuwe titelupdate met zich meebrengt. Zo zijn de beloningen voor de dagelijkse prioriteitsmissies op Hard en Challenging verhoogd. Zodra je uitrustingsscore 500 heeft bereikt, krijg je sowieso voorwerpen met een uitrustingsscore van 500.

“We willen iedereen bedanken die de veranderingen van TU3 heeft getest op de PTS, feedback heeft gegeven op de forums en mee heeft gedaan aan discussies op social media en Reddit. Al deze discussies zijn heel belangrijk en helpen ons om te beslissen wat het beste is voor de game”, concludeert het ontwikkelteam van The Division 2.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

RAGE 2 review – Luid en dodelijk

Bestel de Xbox One S All-Digital Edition voor 229 euro bij MediaMarkt