in

Hoofdlocatie van Dragon Age 4 is Tevinter


Deze informatie is te vinden in het pas gelanceerde boek BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development. In dit boek over de ontwikkelaar wordt ook informatie over de nog niet verschenen Dragon Age-game gegeven. Eurogamer-redacteur Thom Philips heeft het boek gekocht en deelde de details.

Dat de nieuwe game zich bovenal in Tevinter afspeelt, hadden veel fans wel verwacht. In Trespasser, de laatste uitbreiding van Dragon Age Inquisition, werd hier namelijk al naar gehint. Spelers hebben het land echter nog niet eerder bezocht.

In het boek worden diverse specifieke locaties aangehaald. De artwork van een glinsterende stad is waarschijnlijk gebaseerd op Antiva-hoofdstad Antiva City. Ook worden de Deep Roads – tunnels van dwergen die overal in de wereld van Dragon Age voorkomen – en Lords of Fortune – een guild met schattenjagers uit Rivian – getoond.

Dragon Age 4 werd twee jaar geleden tijdens The Game Awards aangekondigd. Toen was er alleen een korte teaser beschikbaar. Afgelopen zomer en begin dit jaar werd er wat artwork van de game getoond en tijdens The Game Awards eind vorig jaar werd een trailer getoond. De game komt volgens EA niet voor april 2022 uit.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Seizoen 3.5 van Fall Guys bevat een nieuw level

Bekijk de eerste achttien minuten van horrorgame The Medium