in

Er komen drie nieuwe Destiny 2-uitbreidingen uit


De meeste aandacht ging naar Beyond Light, dat op 22 september uitkomt. De uitbreiding geeft het startschot voor een nieuw tijdperk voor de game, aangezien het verhaal rondom de Stranger ten einde is gekomen. De uitbreiding draait om Europa, de geboorteplek van de Exo en de piramideschepen. De nieuwe vijand is Aramis, die een geheimzinnige kracht gebruikt en de scepter zwaait op de bevroren maan van Europa.

Bungie onthulde ook de uitbreidingen die daarna volgen. The Witch Queen moet ergens in 2021 uitkomen en Lightfall in 2022. Hier zijn alleen nog maar logo’s van getoond. Bungie laat weten dat het Destiny 2 wil blijven uitbreiden, en dat het voor nu niet van plan is om aan een Destiny 3 te werken.

De Season of Arrivals is vanaf nu begonnen in Destiny 2. Dit brengt nieuwe objectives, artifact, een suite met mods en exotic wapens met zich mee.

Zoals de ontwikkelaar eerder al aankondigde, komt Destiny 2 ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X. Bungie liet gisteren weten dat het spel in 4K en 60 frames per seconde op de next-gen consoles draait. Daarbij komt er meteen cross-play tussen de huidige generatie en de volgende generatie consoles. Alle nieuwe Destiny 2-info is terug te vinden op de website van Bungie.

Tot slot werkt Bungie ook aan een compleet nieuwe game, zo blijkt uit diverse vacatures. Dit moet een ander type spel dan de Destiny-reeks worden. In de vacature voor de Incubation Art Director valt bijvoorbeeld te lezen dat het een “ietwat komische” game wordt met “luchtige en wispelturige personages”. De vacature voor de Incubation Investment Designer meldt dat loot wel weer een belangrijk onderdeel wordt: “Je bent gewend om te leven in een gigantische database van honderden snuisterijen, wapens en bescherming. Ook weet je hoe je je een systeem bouwt waarmee je deze items op een slimme manier over een kerker van een necromancer versprijdt.” Over deze nieuwe game is verder nog niets bekend, maar Bungie gaf eerder al aan uiteindelijk aan meerdere IP’s tegelijk willen werken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerucht: Harry Potter-rpg gaat Hogwarts: A Dark Legacy heten

Gerucht: Battlefield 6 speelt zich af in de moderne tijd