in

EA lekt persoonlijke informatie van Fifa-spelers


Als spelers zich willen inschrijven voor de Fifa 20 Global Series dienen ze een formulier in te vullen met persoonlijke gegevens. Spelers zijn verplicht om onder andere hun echte naam, achternaam, nationaliteit en verjaardag in te vullen om door te kunnen gaan met de registratie. Wanneer spelers bij deze stap arriveren, hoort er een leeg formulier ter verschijnen, maar dit was niet het geval bij een heleboel inschrijvingen. In plaats van een leeg formulier verschenen er reeds ingevulde formulieren van willekeurige Fifa-spelers.

Er doen een hoop goede en bekende Fifa-spelers mee aan dit toernooi en voor veel van deze spelers geldt dat ze een behoorlijke aanhang hebben. Het lekken van persoonlijke informatie zoals een huisadres of telefoonnummer kan voor hen problemen opleveren. EA heeft de registratiepagina inmiddels offline gehaald, dit lieten ze weten in een tweet.

Het Fifa-team laat weten dat ze deze fout erg serieus nemen en dat ze per direct op zoek zijn naar oplossingen. Verder beloven de community op de hoogte te houden door middel van updates.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer dan 90 miljoen downloads voor Mario Kart Tour in eerste week

Review: GreedFall – Passieproject zonder panache