in , , ,

EA Motive werkt aan een Iron Man game!

Het was een tijdje geleden al gelekt, maar nu is daar de officiële aankondiging dan. Motive is de studio die samen met DICE werkte aan de singleplayer campaign van Star Wars Battlefront 2 (2017). Veel van hun werk daar ging naar de ship-combat, waarna in 2019 Star Wars: Squadrons uitkwam, ook ontwikkeld door Motive.

De studio geeft aan dat de game nu in Early Development is en aangezien Motive nu bezig is met de Dead Space remake kun je er op rekenen dat het nog een tijd gaat duren voordat we maar van dit project te zien krijgen.

https://twitter.com/MotiveStudio/status/1572239248224313345?s=20&t=LWyx3ovQRv7j-VTbi_jvaA

Dat EA de studio is achter een Iron Man game is wel interessant. Wellicht herinner je je namelijk de game Anthem, waarin de speler ook een soort Iron Man-achtig pak bestuurt. Het was een van de weinige dingen die volgens velen te prijzen was over Anthem, dus het is goed mogelijk dat dit de basis gaat vormen voor de vliegsystemen in Iron Man.

(En als kleine persoonlijke toevoeging, hoewel we het nauwelijks kunnen zien vind ik dit pak erg vet!)

Edit: Dat Motive verantwoordelijk was voor ship-combat in Battlefront 2 is niet correct. Hoewel ze inderdaad de campaign hebben ontwikkeld, werd de ship-combat gemaakt door Criterion. My bad!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

Ik ben hier best benieuwd naar. Omdat hij kan vliegen is een open-world of een gelimiteerde versie daarvan wel logisch. Daar heb ik persoonlijk wat minder mee, maar ik hou deze toch in de gaten. De Spider-Man spellen van Insomniac vond ik ook erg gaaf en de Wonder Woman game van Monolith zal ook wel zoiets worden, dus ik zal er toch maar aan moeten gaan wennen.

Musical Monday: Jeff Wayne’s The War Of The Worlds

Een mini-geschiedenis van de Pokémon TCG-videogames