in

Een Microsoft Surface Go met Xbox One-controller is ideaal voor gamers


Qua handheld gaming kun je kiezen voor een 3DS of een Switch voor de typische consolegames waar Nintendo om bekend staat, of bijvoorbeeld een forse laptop meesleuren om pc-games te kunnen spelen. Maar laten we eerlijk zijn: dat laatste is toch wel een beetje onhandig. De kleine Surface Go is wat dat betreft een stuk handiger: door het scherm van 10 inch en het gewicht van maar 520 gram past hij makkelijk in je rugzak of tas en neem je hem overal mee naartoe.

Surface Go

Natuurlijk is de Surface Go een ideaal apparaat om op te werken – je kunt bijvoorbeeld Office 365 erop installeren en bij aankoop krijg je een testversie van dertig dagen – maar we zouden geen gamers zijn als we er ook niet wat spellen op zouden installeren. Hoewel je er een muis en toetsenbord aan kunt sluiten, is het wat ons betreft nog veel fijner om een Xbox One-controller te koppelen aan de Go. Dankzij bluetooth sluit je de controller draadloos aan op de Surface Go en loop je niet te hannesen met allerlei kabels. Daarbij ligt de controller heerlijk in de handen en zijn bijna alle moderne games geoptimaliseerd voor deze controller.

Minecraft

Spellen installeren en spelen werkt net zoals op alle andere computers en laptops: installeer Steam of zoek naar games op de Windows Store, Xbox Store of bijvoorbeeld GOG.com en ga aan de slag. De Go is perfect voor games die erg geoptimaliseerd zijn voor gebruik op een verscheidenheid aan apparaten. Voordat je het weet speel je spellen als Minecraft, Fortnite, World of Warcraft en Hearthstone. De nieuwste en grafisch meest intense games liggen net buiten het bereik van de Go, maar het grootste gedeelte van de vele duizenden games die op pc zijn verschenen draaien perfect op het draagbare apparaat. Dankzij het PixelSense-scherm met een resolutie van 1800 bij 1200 ziet het er allemaal ook nog eens gelikt uit.

MediaMarkt

De Microsoft Surface Go kun je nu in verschillende modellen aanschaffen op MediaMarkt. Wanneer je hem koopt, ontvang je er een gratis Xbox One-controller bij ter waarde van 59,99 euro. Zo ben je niet alleen voorbereid voor je werk of studie, maar ook op al die toffe games die je tussendoor wilt spelen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Assassin’s Creed Odyssey krijgt gratis dlc-missies

Hoe krijg je de beste paarden in Red Dead Redemption 2?