in

Een rift in Engeland in Ratchet and Clank: Rift Apart-reclame


Opvallend genoeg worden er geen beelden van de game in de reclame getoond. In plaats daarvan is er in de reclame zogenaamd een ‘interdimensionale rift’ ergens in het VK geopend, en wordt deze rift nauw in de gaten gehouden.

Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt morgen voor PlayStation 5. Zustersite Gamer.nl beloonde het spel met een 8,5: “Er zal nog lang worden nagepraat over de vele technische hoogstandjes die in Ratchet & Clank: Rift Apart de show stelen. Voor dit grafische geweld koop je een PlayStation 5. Maar deze dwaze reis door dimensies gaat jong en oud ook verblijden met een zeer divers arsenaal aan wapens, leuke gadgets en tig aandoenlijke personages.”

Gisteren werd bekend dat het spel door Insomniac Games is ontwikkeld zonder dat er zogenaamde ‘crunch’ heeft plaatsgevonden. De benaming ‘crunch’ wordt gebruikt om de periode tijdens game-ontwikkeling te beschrijven wanneer er uitzonderlijk lange werkdagen worden gemaakt – soms wel weken of maanden achter elkaar – om een game af te krijgen. In het weekend doorwerken is hier soms ook onderdeel van.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Online carrièremodus komt mogelijk naar Fifa 22

Overwatch vanaf binnenkort uitgerust met cross-play