in , ,

Een van de weinige Nederlandstalige podcasts over Video Games

Het moet langer dan 10 jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets plaatste op InsideGamer, maar heb al die tijd wekelijkse gezellig vanaf de zijlijn meegekeken. Er was een lange periode dat ik super actief was op de front page en ’t forum en was destijds trotste beheerder van de Fallout 3 en The Elder Scrolls Clubs (2012 anyone?). Maar vandaag ben ik ook even terug als co-host van een van de weinige Nederlandstalige podcasts over Video Games.

En die deel ik graag met jullie! Begin 2022 ben ik met een van m’n beste maatjes een podcast begonnen over video games, films en alles daaromheen onder de naam UNCUT DIGITAL. We wilde vooral wegblijven van de standaard nieuws berichten en dat werk gewoon overlaten aan game journalisten. Wat we wél kunnen bieden, naast leuke anekdotes en een goeie dosis humor, zijn deep dives in interessante specifieke onderwerpen. 

Van walkthroughs tot onze eerste video game herinneringen en van de beste film sequels tot de slechtste video game verfilmingen. We zijn inmiddels 10 episodes verder en knallen er ook wel eens een special tussendoor (zoals onze eerste The Witcher Special).

Onze 10e episode (over Studio Ghibli) staat vanaf deze week online. Je kan deze net als de rest van de episodes vinden op alle grote streaming platformen. En als je visueel bent ingesteld kun je ons volgen op Instagram, die we bijna dagelijkse updaten met episode gerelateerde posts, quizjes, vragenrondjes en backstage gekkigheid.

Mocht je geïnteresseerd zijn, zeker checken! Benieuwd wat jullie er van vinden.

Spotify 
Apple Podcasts
YouTube
Google Podcasts
Instagram 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.1/5 volgens 8 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden

Ik ga eens luisteren!

Luigi1985
1 jaar geleden

Net de eerste even geluisterd. Wel geinig om een beetje tijdens t werk te luisteren.

Rainking
1 jaar geleden

Aflevering 6: Games verfilmen aan het luisteren en met twee kanalen geabonneerd.
Ook een korte reactie achtergelaten.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking

Review: Fallout: New Vegas – Ultimate Edition (PS3)

I.G Q&A: Wat is beste uitbreiding?