in

Een verse GBA SP


Ik ben weer bezig geweest met Game Boys modden. Dit keer heb ik een groene GBA SP met een splinternieuw IPS-paneel gemaakt. Het resultaat is echt prachtig en een behoorlijke verbetering ten opzichte van het normale schermpje. Aanrader om te doen! Iemand hier ook gesleuteld aan Game Boys?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Tof, is het een Funnyplaying IPS? Of een Ali? Heb niet echt een GB gemod laatst, maar wel een Ds en een Wii. Heb ze in een clear shell gestopt.

Capture.JPG
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Laatst bewerkt 2 jaren geleden door SamuraiPizzaCat
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Antwoord aan  MonsterCrab

Ik vind hem ook niet mooi, en ook erg duur. Maar wel tof dat er voor oude Game Boys nog steeds nieuwe dingen worden ontwikkeld.

TomKauw
2 jaren geleden

Krijg het hier aardig benauwd van. Ziet er heel chique uit, zeker met die frisse case erbij.

Welke sites/video’s raadt je aan om te beginnen met dit soort werk? Heb hier nog een ‘fatty’ GBA liggen die zich goed zou lenen voor een oppoetsbeurt.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Antwoord aan  TomKauw

De gewone GBA vind ik persoonlijk ook een prettiger model. Ligt mij beter in de hand. Op YT zijn zat video’s te vinden hoe je een shell vervangt. Als je ook het scherm wilt vervangen dan ligt het er beetje aan welk scherm je koopt.

worstenbroodjelife2
2 jaren geleden

Lekkah man.

Bennoti
Bennoti
2 jaren geleden

Super dope!
Ik heb net (vanavond) mijn eerste gameboy gemod, het is een gameboy classic geworden met een IPS scherm een accu en een glasplaatje.
Super blij mee en stiekem ook wel trots.
Maar ik vroeg mij nu af: waar kopen jullie je onderdelen? Ik ben geen fan van Ali express. Maar vind het erg lastig om onderdelen te vinden. Had nu uit engeland wat onderdelen besteld, onderdelen waren zelf 80 euro uiteindelijk kosten het om ze op mijn deurmat te krijgen ook nog eens 70 er boven op. 150 euro om mijn gameboytje te modden gaat eigenlijk toch wat ver…

Update 30 minuten later: Ok ik heb net bij Funnyplaying besteld naar aanleiding van samuraipizzacat zijn comment bovenaan.
Kan niet wachten tot t volgende pakketje/projectje op de deurmat ligt!

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Bennoti

I’m not Zelda!

Inside.Gamer Community Spotlight #1