in , ,

Eerste 22 minuten van It Takes Two

 

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Doekal
2 jaren geleden

Niks voor mij persoonlijk. Maar ziet er wel tof uit en leuk voor de wat jongere speler denk ik.

LosPilotas
LosPilotas
2 jaren geleden
Antwoord aan  Doekal

Niet alleen jongere spelers, gewoon omdat het wat kleurrijk is? Het gaat om de ervaring.

Kiekmgoan46
Kiekmgoan46
2 jaren geleden
Antwoord aan  LosPilotas

Misschien is de beste man wel 70 plus en verlaten z’n jeugdige reflexen hem een beetje.
Het heeft wel wat weg van Pixar. Een volwassen thema verkleed in een vrolijk kleurrijk jasje.

Mits het platformen genoeg variatie biedt lijkt het mij een top game worden. Die “fuck the Oscars” gast achter game heeft in ieder geval mijn voordeel van de twijfel. A way out was een hele vermakelijk co op game.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Kiekmgoan46
Doekal
2 jaren geleden
Antwoord aan  Kiekmgoan46

Ben wel iets jonger hoor, zo oud is mijn avatar ook nog niet ^^.

Maar zo zag ik het, maar misschien komt deze gedachte doordat ik weinig platform ervaring heb. Kan mij best voorstellen dat er moelijke puzzels bij zitten en dat dit echt wel voor oudere spelers geschikt kan zijn. Maar dat was mijn eerste gedachte toen ik het zag.

, uiteindelijk is dat zeker waar. Ervaring is buiten kijf het belangrijkste voor een ieder als je een spel speelt.

Een console voor mieren

Een console voor olifanten