in

Eerste beelden en info van xCloud via een browser opgedoken


The Verge deelde de foto’s en informatie vandaag. Volgens de website heeft het van bronnen nauw betrokken bij Microsoft vernomen dat werknemers van het bedrijf de service nu testen, voordat het publiekelijk wordt uitgerold.

Vorig jaar kondigde Microsoft al aan dat het in de lente van dit jaar een browserversie van xCloud zou lanceren. Op die manier is er geen speciale app nodig voor de service – wat bijvoorbeeld op iPhones en iPads niet mogelijk is, omdat Apple het nagenoeg onmogelijk maakt voor xCloud en andere services om games aan te bieden via de App Store. De browserversie moet er voor zorgen dat gamers ook op iOS aan de slag kunnen met xCloud.

Volgens The Verge werkt de browserversie nagenoeg hetzelfde als het huidige xCloud. In de webbrowserversie zit een launcher met de mogelijkheid om alle cloudversies van games die beschikbaar zijn via Xbox Game Pass Ultimate op te starten en pas gespeelde games te resumeren. Wanneer een game wordt opgestart, wordt het beeld automatisch full-screen weergegeven.

Onderstaande screenshots zijn van The Verge.

xCloud

xCloud

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eindelijk een NeoGeo Pocket IPS

Silent Hill-maker onthult eerste informatie over nieuwe horrorgame