in

Eerste bezoekers maken foto’s van Super Nintendo World


Het Nintendo-gedeelte van het park gaat officieel pas op 4 februari 2021 open, maar enkele mensen hebben al toegang gekregen. Velen van hen hebben foto’s online geplaatst, die op een forum voor pretparkfans zijn verzameld. In deze thread kunnen alle foto’s gevonden worden. Hieronder zijn er een aantal te zien.

Eigenlijk had het Super Nintendo World-gedeelte in Universal Studios Japan dit jaar al open moeten gaan. Vanwege de uitbraak van corona liep het echter vertraging op. Nu moet het op 4 februari 2021 opengaan.

Het Super Nintendo World-pretpark is al jaren in aanbouw en oogt als een groot Mario-level. Spelers dragen een bandje waarmee ze bijvoorbeeld tegen vraagtekenblokken kunnen slaan, om zo munten te verzamelen. Die zijn weer terug te vinden op een app op de smartphone. Daarnaast zijn er attracties gebaseerd op Mario Kart, Mushroom Kingdom en het kasteel van Princess Peach. Uiteindelijk moeten er ook in Universal Studios-parken in steden als Hollywood, Orlando en Singapore Super Nintendo World-gedeeltes worden gebouwd.

Super Nintendo World

Super Nintendo World

Super Nintendo World

Super Nintendo World

Super Nintendo World

Super Nintendo World

Super Nintendo World

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dbrand gaat custom faceplates voor PlayStation 5 aanbieden

Uniek ogende game Omori na zeven jaar ontwikkeling uitgebracht