in

Eerste grote update Monster Hunter Rise komt in april uit


Dat heeft Capcom laten weten. De eerste gratis update tilt het spel naar versie 2.0 en moet ergens eind volgende maand verschijnen. Hierin zitten onder andere nieuwe monsters, waaronder de Chameleos – een soort Elder Dragon die voor het eerst in Monster Hunter 2 voorkwam – en de Apex Rathalos, die al aan het einde van de lanceringstrailer van de game werd getoond.

De Hunter Rank-cap wordt met de nieuwe update ook ontgrendeld. Op dit moment staat die nog op maximaal HR7. Verdere details over de update zijn er nog niet. Wel is duidelijk dat nadat versie 2.0 is uitgekomen Capcom door blijft gaan met de Switch-games van updates voorzien. 

Zustersite Gamer.nl recenseerde Monster Hunter Rise en gaf een 9: “Ondanks de hoge leercurve is dit de meest toegankelijke Monster Hunter-game tot dusver, waar fans van zowel pure actie als diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. De Wirebug zorgt voor meer bewegingsvrijheid dan ooit en minder lange wachttijden tussen gevechten. Heel af en toe zie je de Switch worstelen met al het grafische geweld, maar nooit zit de techniek in de weg van een uitermate diep en bevredigende game die zowel alleen als met vrienden de moeite waard is.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Assassin’s Creed-schrijver vertrekt bij Ubisoft

Consoleversie Rust verschijnt in mei