in , , ,

Eerste info over nieuwe game van Silent Hill-maker

De bedenker van Silent Hill werkt dus aan een nieuwe horrorgame, dat wisten we al sinds eind vorig jaar. Er is eindelijk (iets) meer info!

Uit mijn bericht op Gamer.nl:

Silent Hill-bedenker Keiichiro Toyama geeft iets meer details over een nieuwe horrorgame die hij samen met zijn nieuwe studio Bokeh Game Studio ontwikkelt.
 

De eerste informatie over de game komt via een video, waarin Toyama meer vertelt over het nog naamloze spel. “Ik wil elementen van horror behouden, maar ik wil ook dat de speler een opgewonden gevoel krijgt tijdens het spelen. Het gevoel van horror komt doordat het dagelijkse leven opgeschud wordt.”

Hij vervolgt: “In plaats van dat ik enge dingen wil tonen, wil ik onze plek ter discussie zetten, tegen het feit dat we vreedzaam leven in gaan.” In de video wordt verder veel over Toyama’s ervaring als ontwikkelaar gepraat. Naast de Silent Hill-reeks heeft hij bijvoorbeeld ook aan Gravity Rush gewerkt. Ook heeft hij een passie voor fotografie.

Vorig jaar kondigde Toyama al aan Bokeh Game Studio op te hebben gericht en aan een horrorgame te werken. Mede-oprichter Kazunobu Sato meldde toen al dat het project nog in de kinderschoenen staat en pas in 2023 gaat verschijnen. Volgens de studio is de pc het hoofdplatform tijdens de ontwikkeling, maar moet het spel uiteindelijk ook naar consoles komen.

Check de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=Muv6DA8_gL4

Wat denken jullie? Een nieuw horrortoppertje in spe?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deel jullie ‘EPIC’ soundtracks van games!!!

Nieuwe Guilty Gear Strive Character Trailer