in

Eerste Raid Ghost Recon Breakpoint nu beschikbaar


Volgens Ubisoft is de raid, genaamd Project Titan, de grootste uitdaging van de game tot nu toe. Daarom dienen spelers een minimale uitrustingsscore van 150 en een team van vier man te hebben. In de raid gaan spelers op zoek naar vier gevaarlijke drones van de Red Wolves, die zitten verscholen op Golem Island. Iedere drone gaat gepaard met een eindbaas en een checkpoint.

Met Project Titan kunnen spelers verschillende beloningen verdienen, zoals wapens, uitrusting, opzetstukken en customization items. Van wapens en uitrustingen kunnen duplicaten verschijnen, maar wel met verschillende uitrustingsscores. De raid wordt wekelijks gereset, waarna spelers ook Skell Credits ontvangen. In de toekomst kunnen spelers een eenvoudigere en moeilijkere versie van Project Titan verwachten.

Recent maakte Ubisoft plannen bekend om Ghost Recon Breakpoint te verbeteren. Zo richt de ontwikkelaar zich op bugs, balans en nieuwe content, waaronder een Predator-evenement. Project Titan in nu gratis speelbaar op PS4, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Black Friday-deals: Xbox One

Twaalf games die je prima op de wc kan spelen