in

Eerste seizoensupdate Sea of Thieves komt vandaag uit


Het eerste seizoen, dat in totaal drie maanden duurt, is nu ongeveer op de helft. De update voegt een nieuw tijdelijk evenement toe genaamd The Festival of Fishing. Dat evenement start op 25 februari en loopt tot 18 maart. Spelers kunnen nieuwe vishengels vrijspelen gebaseerd op de Gold Hoarder-, Merchant Alliance- en Order of Souls-handelsbedrijven. Tot slot is er een vishengel gebaseerd op de Frostbites-cosmetics vrij te spelen. Spelers moeten diverse aan vissen gerelateerde uitdagingen voltooien.

Verder komen er nieuwe Dark Adventure-items beschikbaar via de legendarische hideout. Zo is er de Golden Phoenix-schep, een zakhorloge en een nieuwe dansemote. Deels zijn nieuwe items via de Twitch-streams ontgrendelbaar. In de Pirate Emporium-winkel kan een nieuwe Rogue Tinkerer-schip ontgrendeld worden, alsmede een Reaper’s Heart-kat en een aantal nieuwe emotes. Spelers kunnen vanaf vandaag ook de Sails of Hope kopen. Alle opbrengsten voor dat item gaan naar het Great Ormond Street-ziekenhuis.

Tot slot werkt de update zoals gebruikelijk weer wat bugs weg. Het tweede seizoen van de game moet ergens in april beginnen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe voelden jullie je na de Direct? Hyped of teleurgesteld?

‘Zelda: Wind Waker en Twilight Princess komen dit jaar naar Switch’