in , ,

Eerste stapje in DiabloV

Nu dit weekend het beroemde Diablo V gratis was wilde ik het natuurlijk proberen. Het begin was verassend en een klein beetje verwarrend omdat je hard moest wegrennen voor de wolven zonder wapens. Die kreeg je pas later. Het was in het begin inkomen in de game maar als je smaak te pakken hebt wordt het steeds leuker.  Ik ben tot de hoofdbaas in het kasteel gekomen en heb het kasteel helemaal door zocht. Ik vind de gameplay erg linieer je moet 1 kant op en er is geen andere weg,. Dat valt me een beetje tegen.  Grafisch ziet het er prachtig uit en past helemaal in deze Halloween tijd., Wat ik miste in het kasteel er omheen dat jezelf kon healen na een vecht partij. En dat je relatief weinig wapens hebt om de eindbaas te verslaan en je moet ook nog af en toe snel zijn om geen tikken op te lopen. Ik had gehoopt dat drankjes waren waardoor je health weer aan strekt. Misschien komt dat later, Ik heb het met de controller gespeeld en maar 1 knop deed maar de rest was nog niet voorzien.  Ik vraag me ook af hoeveel goud je moet hebben voordat je wapens en bescherming kan kopen. Want ik kon in het begin nog niks kopen dus de prijzen zijn relatief hoog om beter te worden.  Ik heb me zeker meer dan een uur vermaakt ook al kwam ik niet verder dan de eindbaas. Wat me zwaar irriteert is als de game stopt en later verder gaat je helemaal vanaf bijna het begin weer de missie moet doen ipv het checkpoint waar je bij dood spanned.  Waarom niet het checkpoint opslaan en weer verder gaan. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 2.3/5 volgens 7 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavandou
Lavandou
25 dagen geleden

Eerste uur is een beetje de turtorial en daarna opent de game z’n map en zal je vrij zijn om te gaan waar je heen wilt. Ook healen kan met een druk op de knop, zolang je flasks vol zitten. Op de screenshot te zien LB. Je zal meer aanvallen moeten unlocken door je skillpoints uit te geven, zo krijg je meer variatie in je aanvallen, en dus ook sterkere aanvallen. Het doet geen kwaad om even beginner tips te gaan lezen op internet 🙂

Rainking
27 dagen geleden

Ik kan er helaas niet over meepraten. Mijn PC is niet toereikend genoeg en ik speel dit soort spellen liever met een muis in plaats van een controller, dus op het moment zal ik het met Diablo II en III moeten doen.

Rainking
26 dagen geleden
Antwoord aan  edwinkox

Bedankt voor het meedenken, maar PC’s koop ik altijd nieuw. Best mogelijk dat ik er gewoon een keertje een nieuwere videokaart in moet zetten en het goed werkt, maar daar heb ik niet zo’n haast mee. Ik ben toch meer een console gamer.

Screenshot Sunday #128

Stelling van de week: Wario verdient meer dan alleen microgames