in

Nieuw Switch-model met verbeterde batterijduur te koop


Vorige maand kondigde Nintendo aan een nieuw model van de Nintendo Switch op de markt te brengen, niet te verwarren met de Nintendo Switch Lite, die dezelfde functies heeft als de originele Switch, maar met een langere batterijduur.

Waar de originele Nintendo Switch een gemiddelde batterijduur van 2,5 tot 6,5 uur heeft en de aangekondigde Switch Lite ongeveer 3 tot 7 uur meegaat, moet de batterij van het nieuwe model maar liefst 4,5 tot 9 uur meegaan voordat deze opgeladen moet worden. Als voorbeeld wordt het spel The Legend of Zelda: Breath of the Wild genoemd, dat op de nieuwe Switch gemiddeld twee en een half uur langer kan worden gespeeld dan op zijn voorganger.

In een video van MeeMeGame op YouTube wordt Zelda: Breath of the Wild getest op een volledig opgeladen batterij. Uit de test blijkt de game vijf en een half uur kan worden gespeeld in de handheld-modus, wat een flinke verbetering is ten opzichte van van de speelduur van grofweg drie en een half uur op het originele model.

Een andere test laat zien dat Fire Emblem: Thee Houses twee uur wordt gespeeld in handheld-modus, waarna er nog 60% van de batterij resteert. Dit suggereert dat er nog een verdere speeltijd van vijf uur mogelijk moet zijn.

Volgens een woordvoerder van Nintendo UK lanceert het nieuwe model begin september in het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat de releasedatum voor Nederland en de rest van Europa mogelijk ook op dat moment is.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Q en A: Welke game zou je NOOIT van je leven spelen?

Alan Wake en For Honor gratis te downloaden