in

Eerste Trailer Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution onthuld


Vooralsnog is alleen een Japanse trailer van de film beschikbaar. De film is duidelijk een directe verfilming van Pokémon The First Movie: Mewtwo Strikes Back uit 1998, beter bekend als Mew tegen Mewtwo in Nederland. In de beelden zien we Mew voor het eerst, evenals de kloon Mewtwo. De film draait om de uitbraak van Mewtwo nadat hij is gekweekt door dokter Fuji, die wordt ingehuurd door Team Rocket.

De originele film verscheen in de hoogtijdagen van Pokémon en bracht een hoop geld op. Alleen al in de Verenigde Staten verkocht de film ruim 10 miljoen keer. Mewtwo Strikes Back: Evolution draait vanaf 12 juli in de Japanse bioscopen. Een releasedatum voor Nederlandse bioscopen is nog niet bevestigd. Bekijk hieronder de trailer.

Sun en Moon

Waar bovenstaande film nog geen releasedatum heeft in het Westen, heeft The Pokémon Company wel de trailer voor het 22e seizoen van de anime uitgebracht. Het nieuwe seizoen, genaamd Sun & Moon Ultra Legends, verkent de Alola-eilanden verder en introduceert nieuwe personages. Een van de nieuwe pokémon is daarnaast een Eevee met een lekker wild kapsel. Het is nog onbekend wanneer het seizoen te zien is in Nederland.

Het is een mooi jaar voor Pokémon. Deze week werden Pokémon Sword en Shield aangekondigd voor de Switch, inclusief nieuwe regio en trailer. Bekijk hier de aankondiging en verwacht binnenkort een traileranalyse op de website. Ook werd deze week de nieuwe Detective Pikachu-trailer onthuld.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pauline vanaf vandaag speelbaar in Mario Tennis Aces

Season 8 Fortnite: Battle Royale van start gegaan