in

Eind dit jaar meer informatie over Hollow Knight: Silksong


Het Britse gametijdschrift Edge heeft de cover van het nieuwe nummer onthuld, en daar staat Silksong op. Redactrice Jen Simpkins laat weten dat er in het nummer nieuwe informatie en nieuwe screenshots van de game te vinden zijn. De redactie heeft een grote nieuwe demo van het spel mogen aanschouwen en de ontwikkelaars van Team Cherry uren geïnterviewd.

Het nummer komt op 31 december uit, dus zodra het in de bus van leden komt, kan er informatie uit het blad op internet geplaatst worden. Mogelijk besluit Team Cherry rond dezelfde tijd ook nieuwe informatie op internet te plaatsen, of zelfs een trailer. Dit is echter niet aangekondigd.

Hollow Knight is een metroidvania uit 2017 die geprezen wordt om zijn leveldesign en gameplay. De game werd ontwikkeld door Team Cherry, een studio bestaand uit een paar werknemers. In eerste instantie zou Silksong een uitbreiding op de game worden, maar men besloot er een volledig vervolg op te maken. Het spel is al geruime tijd in ontwikkeling, maar een releasedatum is niet bekend. De game staat in ieder geval gepland voor release op pc en Nintendo Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kerstspecial: Het jaar van Nintendo en onze Top 3 Switch-games van 2020 – Bonuslevel #25

Nintendo Switch is meer dan 17 miljoen keer verkocht in Japan