in

Epic Games gaat samenwerking aan voor Fortnite-merch


Dit nieuws is aangekondigd door IMG op hun website. Mark Rein, de Vice President van Epic Games, zegt over de samenwerking:“Onze spelers willen zo graag Fortnite-spullen dat ze hun eigen merch maken! We vinden het leuk dat er zo veel passie voor is en we denken dat dit het juiste moment is om onze fans te voorzien van officiële producten van hoge kwaliteit. Er is geen beter bedrijf dan IMG om ons daarbij te helpen.”

Er zijn derde partijen zoals Redbubble en TeePublic die t-shirts en sweatshirts verkopen met teksten en afbeeldingen gerelateerd aan Fortnite. Daarnaast worden ook officiële t-shirts van Fortnite op Amazon verkocht.

Het is nog niet bekend wat voor merchandise IMG op de markt gaat brengen. Bedrijven kunnen al wel een aanvraag indienen bij IMG licencing om zelf officiële Fortnite-producten te maken. IMG licensing is onder andere bekend van samenwerkingen met Lamborghini en Pepsi.

De baas van IMG, Bruno Maglione, is enthousiast:“Fortnite heeft tot de verbeelding gesproken van veel mensen over de hele wereld. Het spel heeft een geweldig universum met allerlei omgevingen, tools en helden, waar veel inspiratie uit kan worden gedaan voor veel soorten producten. We kijken ernaar uit om de groeiende community van Fortnite-fans veel verschillende spullen aan te bieden die de game representeren.”

Fortnite

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fans kunnen bieden op echte props uit de Warcraft-film

Valkyrie-map dit weekend gratis speelbaar in Call of Duty: WW2