in

Epic Games sluit respawnen in Fortnite niet uit


Fortnite is razend populair, maar heeft er wel een flinke concurrent bijgekregen: Apex Legends. En Apex Legends heeft op dit moment iets wat Fortnite niet heeft, namelijk respawnen tijdens een potje bij Respawn Beacons. Het is in Fortnite wel mogelijk om je teamgenoten weer te reviven, maar niet om zelf weer te respawnen.

Epic geeft aan dat ze wel over de optie nagedacht hebben en het hebben overwogen. “We willen alleen eerst onderzoeken wat het doet met de balans van de game”, aldus Epic Games in de Reddit AMA. Maar voor verdere updates moet je volgens Epic vooral het achtste seizoen van Fortnite spelen.

Season 8 banner Fortnite

Verder zijn er updates waar Epic mee bezig gaat in de nabije toekomst. Zo werkt de ontwikkelaar aan het geluid in Fortnite, omdat hier een aantal klachten over zijn gekomen. Ook gaan ze aan de slag met een manier om te voorkomen dat spelers per ongeluk aankopen doen. En verder wordt het waarschijnlijk mogelijk om effecten zoals motion blur uit te schakelen, zodat het beeld duidelijker is bij bewegingen.

Vandaag gaat het achtste seizoen van Fortnite van start. Er wordt al veel gespeculeerd over thema’s, maar na de laatste post op Twitter van Epic games, kunnen we er vrij zeker van zijn dat het om een piratenthema gaat. Bob analyseerde wat we nog meer kunnen verwachten van Season 8 in Fortnite.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alle gratis Year One-dlc voor The Division 2

Pauline vanaf vandaag speelbaar in Mario Tennis Aces