in

Fall Guys-studio Mediatonic gekocht door Epic Games


Dat werd gisteren aangekondigd. De aankoop moet verder geen invloed hebben op Fall Guys. Epic wil blijven investeren om de game “een geweldige ervaring voor spelers op diverse systemen” te maken.

Fall Guys blijft dan ook aangeboden worden op Stream en PlayStation-consoles. Ook komt het spel deze zomer nog altijd naar Nintendo Switch en Xbox-consoles.

Ook Mediatonic-oprichter Dave Bailey is in zijn nopjes: “Bij Tonic Games Group zeggen we vaak dat iedereen een game verdient die voor hen gemaakt lijkt te zijn. Bij Epic Games hebben we het gevoel dat we een thuis hebben gevonden die voor ons gemaakt is. Zij delen onze missie om games te bouwen en ondersteunen die een positieve impact hebben en de tand des tijds kunnen doorstaan. We zijn erg enthousiast om met hun samen te werken.”

Hoewel de aankoop Fall Guys niet in negatieve zin moet veranderen, zouden diverse opties die bijvoorbeeld in Fortnite beschikbaar zijn volgens de ontwikkelaar niet misstaan in het spel. Zo noemt het bedrijf in deze FAQ cross-play en squads versus squads-modi als mogelijke toevoegingen in de toekomst.

Epic Games

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PlayStation traag? Reconstrueer je database!

Trailer licht de Switch-versie van Apex Legends uit