in

Epic Games Store-database toont Alan Wake Remastered en FF7 Remake


Dat blijkt uit de EpicData-tracker, waar alle veranderingen en toevoegingen aan de Epic Games Store-database worden bijgehouden. Donderdag werd een item met de codenaam ‘Heron’ gevonden. In de metadata van dit item – dat eigendom is van Remedy Entertainment – staat de naam Alan Wake Remastered. De Final Fantasy 7 Remake-vermelding stond onder de codenaam ‘Pineapple’ vermeld.

Er gaan al langer geruchten over een heruitgave of remaster van Alan Wake. Remedy had eerder de rechter op de franchise teruggekocht van Microsoft en gaf in maart 2020 aan dat het een deal met Epic had gesloten om twee onaangekondigde games via de Epic Games Store uit te geven. Mogelijk is dit er een van. Journalist Jeff Grubb meldde eerder al dat de andere titel een mogelijk vervolg op Alan Wake is. Vooralsnog zijn beide projecten echter niet officieel aangekondigd.

Final Fantasy 7 Remake is vooralsnog alleen verkrijgbaar op PlayStation 4 en 5. Square Enix bracht in maart al voor het eerst de Kingdom Hearts-reeks naar pc via de Epic Games Store.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Verhalende trailer van Lost in Random uitgebracht

Bowser’s luchtschip in Lego-vorm gelekt op Amazon