in

Epic niet blij met solo-spelers die samenwerken in Fortnite: Battle Royale


Wanneer spelers tegelijkertijd een potje in de solo-modus starten is de kans aanwezig dat zij in dezelfde server terecht komen én dus gezamenlijk kunnen spelen terwijl zij helemaal geen squad-modus spelen. Dat het op het moment mogelijk is, betekent niet dat ontwikkelaar Epic Games het ook tolereert. Onder de Reddit-post reageert een woordvoerder van Epic namelijk; “Voor ons is het de hoogste prioriteit dat spelers eerlijke en aangename potjes kunnen spelen. Teaming in Solo is compleet tegen onze regels en zal ervoor zorgen dat Epic Games acties onderneemt tegen de accounts van de spelers die dit doen. We zullen door blijven gaan met het in de gaten houden van spelers die onze regels verbreken en oneerlijk spelen in welke game-modus dan ook.”

Epic Games heeft niet duidelijk gemaakt wat voor straffen zij zullen uitdelen aan spelers die de regels overtreden.

Verder werd vandaag duidelijk dat Fortnite de meest bekeken game is op Twitch. Met meer dan 5 duizend jaar aan kijkminuten heeft de game meer dan het dubbele dan PlayerUnknown’s Battlegrounds, dat ruim 2.5 duizend jaar heeft. Waar er in december 2017 nog zo’n 2 duizend kanalen Fortnite streamde met zo’n 40 duizend kijkers, zijn dat er nu meer dan 6.5 duizend kanalen met 150 duizend kijkers.

Het is natuurlijk niet zo heel gek dat Fortnite: Battle Royale zo ontzettend aan het stijgen is op Twitch. De game-modus Battle Royale is immens populair en kreeg afgelopen week nog een update die onder meer de nieuwe locatie Lucky Landing en het jachtgeweer Hunting Rifle toevoegde.

Speel je nou Fortnite: Battle Royale op pc of PlayStation 4, en wil graag met je vrienden van het andere platform gamen? Bekijk dan snel de special van onze vrienden van Gamer.nl waarin alles duidelijk staat uitgelegd.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ben jij mijn nieuwe papa? Hoe vind je een adoptieouder in Monster Hunter World?

Permanent Gun Game en Prop Hunt IN COD WW2 na update