in

Epic plande Fortnite-crossovers met Metroid en Lady Gaga


Dat blijkt uit een document die uit de rechtszaak tussen Epic en Apple is voortgekomen. In het document uit juni 2020 wordt het bounty hunter-seizoen beschreven. Hierin werden Master Chief uit Halo en Kratos uit God of War als speelbare personages beschikbaar gesteld. Het was de bedoeling dat Samus Aran uit Metroid daar ook onder viel. Het is niet duidelijk waarom dit uiteindelijk niet door is gegaan.

Andere personages die wat Epic betreft een goede toevoeging aan Fortnite zouden zijn geweest, zijn de Bride uit de Kill Bill-films, Katniss Everdeen uit The Hunger Games, Naruto Uzumaki, John McClane uit Die Hard en Snake Plissken uit Escape from New York. 

Ook toont het document plannen voor optredens van artiesten in de Party Royale-modus van Fortnite. J Balvin zou afgelopen september een optreden weggeven, Ariana Grande zou in oktober aan de beurt zijn en Lady Gaga zou in december optreden in de populaire battle royale-game. Het optreden van J Balvin heeft uiteindelijk in oktober plaatsgevonden, maar Ariana Grande en Lady Gaga zijn nooit in de game op bezoek geweest. 

Tot slot was Epic van plan om vorig jaar dansjes gebaseerd op Gangnam Style en Beyonce’s Single Ladies toe te voegen. Het eerstgenoemde dansje is begin dit jaar aan de game toegevoegd, maar de Single Ladies-dans is nergens te bekennen.

Tijdens de rechtszaak tussen Epic en Apple, die gisteren is begonnen, werden diverse documenten gedeeld met interne informatie over Epic Games. Daarin werden ook details gegeven over de verdiensten en uitgaven van het bedrijf. Daarnaast blijkt dat Sony aan sommige uitgevers die cross-play in hun games toevoegen, een marge van de omzet vraagt.

Fortnite

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sony legt handelsmerk voor Sunset Overdrive vast

World of Warcraft: The Burning Crusade Classic komt mogelijk op 1 juni uit