in

Er komt vandaag een nieuwe modus naar Knockout City


De nieuwe modus heet Coin Hoarders. Deze 3v3 modus laat spelers acht munten op de map verzamelen. Elke speler kan maximaal drie munten dragen en zodra een speler door een bal geraakt wordt, verliest hij of zij de munten. Het team dat alle acht de munten tegelijk vast heeft wint een ronde – door twee rondes te winnen is de wedstrijd gewonnen. 

De nieuwe update zorgt er ook voor dat spelers minder kans hebben om in wedstrijden met een hoge ping terecht te komen. Ook wordt een bug opgelost waarbij de wedstrijdaudio wordt afgespeeld voordat een wedstrijd is ingeladen. De muis- en toetsenbordsettings worden na het sluiten van het spel ook niet meer gereset. Lees in deze blogpost meer.

Eind vorige week kondigden Electronic Arts en ontwikkelaar Velan Studios aan dat al meer dan vijf miljoen mensen zich hebben ingeschreven voor het spel. In Knockout City wordt er trefbal gespeeld, waarbij spelers andere spelers moeten raken met een bal. In de game zijn er echter speciale ballen, zoals een bombal die ontploft. Spelers kunnen zichzelf ook in een bal veranderen. De game is verkrijgbaar op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One en is ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Knockout City is tot level 25 gratis speelbaar.

Knockout City

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Warner Bros. toont Hogwarts Legacy en Gotham Knights niet op E3-presentatie

Homebrew: NES games