in ,

Even voorstellen

Het is vroeg in de avond en ik voel gerommel in mijn onderbuik. Het is tijd voor het vaste ritueel op het kleine kamertje. Ik neem de IPad onder de arm en zeg mijn vriendin vaarwel voor het komende halfuur ofzo. Als ik eenmaal met mijn broek op de enkels zit, open ik gamer.nl of inside.gamer.nl om even het laatste nieuws en vooral de reacties te checken. Als ik meer dan 10 reacties zie bij een bericht dan wordt het genieten.

Zo zijn jullie zonder het te weten al jaren mijn vaste poepmaatjes. Ik merk alleen wel, dat mijn sessies steeds eenzamer worden. Steeds vaker komen er geen reacties op de berichten en dat vind ik jammer.

Maar wat zit je nou te mekkeren, dat niemand reageert. Zelf zit je ook altijd een beetje te loeren, zonder iets te zeggen. Ok ik zal gaan reageren. Maar wat ga ik zeggen dan? En straks cancellen ze je nog om jouw mening.

Je leest het: ik maak wat mee daar op de plee. Complete existentiële crisis. Maar goed, zoals je kunt lezen heb ik die crisis overleeft en ben ik in de pen geklommen voor mijn eerste bericht.

Daar komptiedan: Mijn naam is John, ben 38 en ik speel graag games. Die zag je niet aankomen he? In games gebruik ik meestal de nickname CarnifeX en ik speel zo’n beetje alles wel. Alleen de Call of Duties (of is het Calls of Duty) en dergelijken laat ik tegenwoordig links liggen. Verder vermaak ik mij ook graag met bordspellen, lego, films en sinds kort ook met gundam building kits. Ja hor we hebben met een echte nerd te maken.

Nou dat lijkt mij wel weer even genoeg zo voor een eerste keer. Hopelijk trekken jullie mijn schrijfstijl een beetje, want ik typ zoals ik praat/denk. Ik heb nog geen grote plannen voor artikelen ofzo. Daar ga ik tijdens mijn volgende pleesessie maar eens over nadenken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Aangenaam John. Ook altijd mooi om weer nieuwe mensen in de reacties te zien hier. In principe hoef je niet bang te zijn om afgebrand te worden, in tegenstelling tot de gamer.nl site gaat het er hier een stuk vriendelijker aan toe. Belangrijkste is vooral dat je mensen in de waarde laat en met een goed onderbouwde mening komt, dan is er weinig aan de hand. We zijn allemaal fans van games en niet iedereen vind hetzelfde leuk, zo simpel is dat.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Precies dat is de reden dat ik me ook onlangs heb aangemeld!

Rainking
1 jaar geleden

Hey man, welkom bij de club! Ik moet wel zeggen dat ik me nu toch een beetje vies voel, hahaha. Je interesse qua hobbies is wel lekker breed, erg tof. Volgens mij is het trouwens geheime optie #3, Call Of Duty’s, lol, al klinkt Calls Of Duty leuker. Nadat ik mezelf een paar jaar geleden had aangemeld, heb ik eerst ook alleen maar artikelen gelezen, nooit zelf wat gepost. Dat kwam vorig jaar pas een beetje. Je kan hier ook eerder opbouwende kritiek verwachten dan dat een stukje wordt afgebrand, dus dat zit wel goed. Spreek je!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Ah, dan moet het helemaal goedkomen. Beterrrr.

rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Hee welkom bij de club altijd leuk om nieuwe namen en nieuwe reacties te zien. Want stiekem is reacties lezen leuker dan het artikel zelf haha.

Luigi1985
1 jaar geleden

Of je kan snel typen of het was een flinke bolus tijdens deze post, maar leuk dat je een bericht plaatst en ik hoop snel meer content van je te zien.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Hey John / CarnifeX welkom en wat een leuk bericht! En om heeeeeel eerlijk te zijn……..ook ik combineer het downloaden van mijn verteerde voedsel vaak met het lezen van Gamer.nl of inside.gamer, niet verder vertellen hoor 😉

Heel veel plezier hier en we zien natuurlijk graag eens een leuk screenshot….van een game dan heh, niet van jou die Gamer.nl aan het lezen is op de doos! 😉

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Hoeft ook niet per sé in photo mode te zijn, hoor. En het is zeker geen verplichting, maar mocht je ooit de onweerstaanbare drang krijgt om een foto te delen, vooral doen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Van harte welkom ouwe poepert!

tielo
1 jaar geleden

Hey John (from the john), je draait een prima punt aan je…artikel, als je reacties wilt lezen moet je vooral bij jezelf beginnen. En wat maakt het uit als iemand z’n reet afveegt met jouw mening, er zijn altijd lezers die ‘m zullen delen en jouw mening, mits onderbouwd, is altijd welkom.
Je schrijfstijl is een nette diarree aan woorden waar uiteraard wat structuur ontbreekt maar het leest lekker weg, niets mis mee. Soms is een plaatje leuk bij een artikel maar in dit geval is het een zege dat je er geen toegevoegd hebt.
Ik hoop dat je je nog eens aan een artikel wijd. Misschien kan je uitleggen waar die nickname vandaan komt?
Nou, een goede voortzetting van de grote boodschap en hopelijk tot lees.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door tielo
tielo
1 jaar geleden
Antwoord aan  CarnifeX

En ik maar denken dat de naam uit Astrix kwam lol.
Fijn te horen dat je aan een artikel werkt.

RuanMoleman
1 jaar geleden

Hey hallo! Leuke introductie! Ik kijk uit naar je volgende stukkie

Screenshot Sunday #60

Eindelijk: Persona op de Nintendo Switch (en meer)!