in ,

Even voorstellen

Het is vroeg in de avond en ik voel gerommel in mijn onderbuik. Het is tijd voor het vaste ritueel op het kleine kamertje. Ik neem de IPad onder de arm en zeg mijn vriendin vaarwel voor het komende halfuur ofzo. Als ik eenmaal met mijn broek op de enkels zit, open ik gamer.nl of inside.gamer.nl om even het laatste nieuws en vooral de reacties te checken. Als ik meer dan 10 reacties zie bij een bericht dan wordt het genieten.

Zo zijn jullie zonder het te weten al jaren mijn vaste poepmaatjes. Ik merk alleen wel, dat mijn sessies steeds eenzamer worden. Steeds vaker komen er geen reacties op de berichten en dat vind ik jammer.

Maar wat zit je nou te mekkeren, dat niemand reageert. Zelf zit je ook altijd een beetje te loeren, zonder iets te zeggen. Ok ik zal gaan reageren. Maar wat ga ik zeggen dan? En straks cancellen ze je nog om jouw mening.

Je leest het: ik maak wat mee daar op de plee. Complete existentiële crisis. Maar goed, zoals je kunt lezen heb ik die crisis overleeft en ben ik in de pen geklommen voor mijn eerste bericht.

Daar komptiedan: Mijn naam is John, ben 38 en ik speel graag games. Die zag je niet aankomen he? In games gebruik ik meestal de nickname CarnifeX en ik speel zo’n beetje alles wel. Alleen de Call of Duties (of is het Calls of Duty) en dergelijken laat ik tegenwoordig links liggen. Verder vermaak ik mij ook graag met bordspellen, lego, films en sinds kort ook met gundam building kits. Ja hor we hebben met een echte nerd te maken.

Nou dat lijkt mij wel weer even genoeg zo voor een eerste keer. Hopelijk trekken jullie mijn schrijfstijl een beetje, want ik typ zoals ik praat/denk. Ik heb nog geen grote plannen voor artikelen ofzo. Daar ga ik tijdens mijn volgende pleesessie maar eens over nadenken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

17 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Screenshot Sunday #60

Eindelijk: Persona op de Nintendo Switch (en meer)!