in

F1 2020: Kan ik de snelste kwalificatietijd verslaan? Deel 2


Na veel leuke reacties te hebben ontvangen op mijn eerste deel ‘’Ik ben sneller dan zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton’’ ben ik de uitdaging weer aangegaan om de kwalificatie tijden van de echte jongens in de game F1 2020 te verslaan. In dit artikel reizen we naar Abu Dhabi, België en Bahrein waar ik de tijden van Max Verstappen en Lewis Hamilton probeer te verbeteren.

Max Verstappen behaalde zijn derde pole positie uit zijn carrière op het circuit van Abu Dhabi. Dit betekent dat ik voor het eerst in deze series iemand anders dan Lewis Hamilton probeer te verslaan. Eindelijk eens een andere auto dan de o, zo mooie zwarte Mercedes.

De Grand Prix van Abu Dhabi is een Formule 1 race die voor het eerst werd gehouden op 1 november 2009 op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten. Het was toen de 17e en laatste race van het kampioenschap.

Op 12 december 2020 reed Max zijn blauw, rode bolide naar de eerste plaats tijdens de kwalificatie van Abu Dhabi. Mijn poging om Max te verslaan kun je hier bekijken:

Daarna gaan we door naar één van mijn favoriete circuits: Spa-Francorchamps. De eerste Belgische Grand Prix werd georganiseerd in 1925 op het circuit van Spa-Francorchamps en kreeg de eretitel van Grand Prix van Europa. Zeven auto’s namen deel en de overwinning ging naar de Italiaan Antonio Ascari in een Alfa Romeo. Van 1930 tot 1970 werd de Grand Prix van België elk jaar georganiseerd op het 14 km lange circuit van Spa, met uitzondering van de oorlogsjaren (1940-1945), 1957, 1959 en 1969. In 1950 werd de Grand Prix opgenomen in het nieuwe wereldkampioenschap Formule 1. Juan Manuel Fangio won de race in zijn Alfa Romeo.

Michael Schumacher reed zijn eerste Grand Prix in België (1991), won zijn eerste Grand Prix in 1992, behaalde in 2001 zijn 52e overwinning en werd in 2004 voor de zevende keer wereldkampioen. In totaal won Schumacher de Belgische Grand Prix zes keer, één keer meer dan Ayrton Senna. Kan ik op deze legendarische baan de Belgische kwalificatietijd van Lewis Hamilton verslaan?

Mijn laatste poging in dit artikel is op Bahrein. Kenmerkend voor het circuit zijn de grote uitloopgebieden, die bekritiseerd zijn omdat ze bestuurders die van de baan raken niet bestraffen. Gelukkig bestraft de game mij wel als ik buiten de baan raak, maar alsnog was dit de makkelijkste van de drie. Het circuit is in F1 2020 blijkbaar niet zo nauwkeurig overgenomen met als resultaat dat je gemakkelijk een paar seconden sneller bent dan de echte tijden. Hier kun je mijn rondje op Bahrein bekijken:
Ik hoop dat ik met deze series meer mensen kan enthousiasmeren om F1 2020 te proberen en om wellicht ook wel deze challenge aan te gaan. Heb je wat meer hulp nodig om in de buurt van de tijden te komen en kan je nog wat tips gebruiken? Sinds kort heb ik een playlist gemaakt met tips & tricks die ervoor zorgen dat jij sneller wordt in F1 2020. Graag hoor ik wat jullie ervaringen zijn!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Team Ninja ontwikkelt voorlopig geen nieuwe Nioh-game

Gratis dlc voor Cyberpunk 2077 verschijnt begin volgend jaar