in , , , ,

F1 22

Ik was dit weekend klaar om F1 22 te downloaden en te gaan spelen. Wat me gelijk op viel was de vervelende popup met 1 of andere lootbox en dat je avatar en auto moest kiezen. Wat een onzin !! Daarna kwam ik een raar menu van het sterren leven waar ik helemaal niet wilde zijn.

Na esc en opnieuw in het menu te komen kon ik eindelijk gaan kwalificeren mijn favorieten onderdeel.  Gelukkig kon ik een setting van de auto lenen van iemand anders uploaden  en met het menu fine tunen , ik merkte als je weinig vleugel hebt je veel sneller gaat. Ook vond ik het instellingsmenu fijn en kon goed de auto op hard springs zetten.

Vergeleken met F1 2020 ligt mijn Ferrari stabiel op de weg en heb je veel controleren over het racen. Wat ik alleen storend en ter gelijkertijd een motivatie dat van je oude gereden tijden dat je auto deels zichtbaar was.  Ook kon ik in de settings niet vinden hoe ik de KERS kon gebruiken. De DRS werkte wel goed. En deze auto remt beter dan de auto’s in F1 2020. Wat ik ook erg goed vond is dat de hoogtes en laagtes goed zichtbaar was op de track van een baan en dat je soms verrast door onzichtbare bochten. Ook was ik heel blij dat ik Saoedi Arabië, Maimi en Portugal kon spelen wat niet in F1 2020 zit..

Dus kortom ik heb het veel plezier gespeeld en ga nog een dag het spelen en helaas koop ik het niet want 30 euro is nog te veel voor mij maar wachten totdat het rond de 12 is. Het is wel de moeite waard om een 2 jaar oude F1 2020 te upgraden naar deze versie, en ik hoop dat ze volgend jaar die onzin en lootboxes eruit laten. Want dat is erbij gesleept om geld van je af te troggelen en om een wale te vinden !!

P.s Ik heb het gespeeld met toetsenbord , helaas niet met mijn stuur.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.3/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
11 maanden geleden

Fijn om te horen dat het gratis weekend je zo bevallen is. Het is niet mijn type spel maar toch mooi dat dit voor de fans te spelen is

Wat spelen we deze vakantie? 22 oktober t/m 13 november

Black Adam film review