in

Call of Duty: Black Ops 4-season pass zorgt voor boze reactie fans


Bij de zogeheten ‘Black Ops pass’ krijgen spelers bij lancering van de game exclusieve zombies-content. Daarnaast krijgt men in de loop der tijd twaalf multiplayer-maps, nog vier extra zombie-toevoegingen en vier exclusieve Blackout personages.

Het is vooral het hoge aantal van twaalf multiplayer-maps waardoor fans boos zijn. Dit blijkt vooral uit de Black Ops 4-subreddit, waar fans hun frustratie uiten. Zo zijn veel fans bezorgd dat de seizoenspass de community opsplitst in twee kampen.

Er zijn zoals uit Battle.net is op te maken drie verschillende versies om te pre-orderen. De Black Ops Pass krijgt men bij de ‘Digital Deluxe Enhanced Edition’ en de ‘Digital Deluxe Edition’. Deze kosten respectievelijk 129.99 euro en 99.99 euro. Daarnaast is er ook een Standard Edition beschikbaar voor 59,99, maar deze heeft geen seizoenspass.

In eerste instantie was de Black Ops Pass niet apart beschikbaar, zoals uit de FAQ kon worden afgeleid. Charlieintel meldde dit, maar vervolgens heeft Activision deze FAQ aangepast en staat er nu in dat de Battle Pass wel apart beschikbaar zal komen. Vooralsnog is het niet bekend wat deze moet gaan kosten.

Op de volgende vraag in de FAQ: “Why are you changing how DLC works? ” wordt er door Activision het volgende geantwoord:

“We’re redefining the digital content season for Call of Duty Black Ops 4 by delivering more content with more frequency. In addition to the release of multiplayer maps, zombies experiences and Blackout content, Call of Duty Black Ops 4 players can also expect in-game content and themed events, creating a robust content season.”

Call of Duty: Black Ops 4

“Als een CoD-fan vind ik het ook echt krankzinnig om twaalf maps extra te geven en op deze manier een onderscheid te maken tussen spelers die wel en niet bereid zijn een buitensporig bedrag neer te leggen. Dit is vooral curieus als je het vergelijkt met EA die wel de premium pass de deur uit probeert te doen. Deze bewegingen rond het aanbieden van “gratis” content kan echter ook gemotiveerd zijn om het Battlefront-debacle goed te maken.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Assassin’s Creed: Odyssey heeft grootste spelwereld ooit in AC-reeks

Donkey Kong-arcadegame vanaf nu op Switch te koop