in

Fans verwachten Pokémon: Let’s Go Johto-aankondiging


Afgelopen woensdag vond de eerste Pokémon Presents plaats waar onder andere de game New Pokémon Snap en de app Pokémon Smile werden onthuld. Pokémon-CEO Tsunekazu Ishihara kondigde bij het einde van de presentatie aan dat er nog één groot project is die The Pokémon Company wil onthullen. Deze wordt volgende week aangekondigd tijdens een tweede editie van de presentatie.

Veel fans denken alleen het antwoord al te weten. Zij zeggen namelijk dat de grote aankondiging volgende week Pokémon Let’s Go Johto-games gaan zijn. De theorie is ontstaan op basis van de knuffels die achter Ishihara in een kast staan. Zo staan de knuffels van de mythische Johto-pokémon Entei, Raiku, Suicune,Ho-oh en Lugia in de kast. Verder staan de twee Johto-evoluties van Eevee; Espeon en Umbreon en de laatste evoluties van de starters Totodile en Cyndaquil volledig in het zicht.

Johto was de regio van de tweede generatie Pokémon-games. De originele games; Pokémon Gold en Pokémon Silver kwamen in 1999 uit op de Game Boy. In 2009 kwamen de remakes Heart Gold en Soul Silver uit op de Nintendo DS. Het is natuurlijk nog niet zeker of de theorieën van de fans kloppen.

Lees hier onze review over het eerste deel Pokémon: Let’s Go, Eevee en Pikachu. Deze games waren gebaseerd op de eerste Pokémon-games in de Kanto-regio.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo ziet de PlayStation 5 er horizontaal liggend uit

Cyberpunk 2077 uitgesteld naar 19 november