in

Favoriete overwatch hero?

Wat is je favoriete overwatch hero? Ben wel benieuwd wat er op dit moment nog gespeeld wordt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ennodg
2 jaren geleden

Ik ben zelf beetje afgehaakt, ben eigenlijk aan het wachten op Overwatch 2. Fav hero blijft toch wel Winston & Pharah.

Kaskarion
2 jaren geleden

Reinhardt natuurlijk!

mvoske
mvoske
2 jaren geleden

Misschien wat basic, maar sinds de start is Soldier 79 mijn favoriet.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Heb het al paar jaar niet meer gespeeld. Maar ik vond Reaper en Tracer wel leuk om mee te spelen.

MelvinChowder
MelvinChowder
2 jaren geleden

Als er een healer nodig was dan Lucio, en anders McCree.

TomKauw
2 jaren geleden

Ben van origine een ‘Zenyatta kinda guy’, maar de meta (lees: mijn maten) drukt me nu meer richting tanks. Vind Sigma ontzettend leuk om te spelen — en qua achtergrond en voice acting is hij ook echt ontzettend sterk.

Leanderttt
Leanderttt
2 jaren geleden
Antwoord aan  TomKauw

Vind je de voice acting sterk? Wellicht de acting zelf nog wel, maar de kreten die hij eruit gooit zijn echt waardeloos. Ik heb nog nooit iemand ‘Wie boter op zijn hoofd heeft, moet uit de zon blijven’ horen zeggen. Zelfs mijn oma van 93 niet.

TomKauw
2 jaren geleden
Antwoord aan  Leanderttt

Helemaal mee eens, sommige van die kreten zijn ontiegelijk cringe-waardig. Maar stiekem vind ik dat juist ook wel weer wat hebben.

Sigma doet mij persoonlijk denken aan een combinatie van mijn oude techniek- en natuurkundedocenten. Toffe gasten met goede bedoelingen, maar soms beroepen ze zich ineens op veel te oude referenties en gezegdes.

Die boter-voiceline schiet inderdaad een beetje door, maar als Sigma het on-ironisch heeft over varkentjes wassen of in steenkolenengels iets met ‘the gravity of the situation’ grapt, ga ik daar best goed op.

LosPilotas
LosPilotas
2 jaren geleden

Ik speel het nog dagelijks, mijn favoriet? Sombra en Hanzo.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Ik speel het eigenlijk haast nooit meer, maar Torbjorn speelde ik het vaakst mee.

Bordspel van Stardew Valley aangekondigd

Valheim 500k gelijktijdige spelers, is het dan echt zo leuk?