in

Fifa 21 laat spelers nu bepalen hoeveel geld ze uitgeven


De update is nu beschikbaar op pc en komt op 17 november op consoles uit. In de patch notes valt te lezen dat Fifa Playtime een “nieuwe reeks gereedschappen om spelers meer controle en zichtbaarheid over hun speelstijl te geven” is. De opties zijn beschikbaar via het hoofdmenu, Fifa Ultimate Team en Volta Football.

Hoewel meer details ontbreken in de patch notes, onthult Eurogamer dat er bijgehouden wordt hoeveel speeltijd en geld (in de vorm van Fifa Points) er wordt gespendeerd in de game. Er kan onder andere ingesteld worden hoeveel Fifa Points er gekocht kunnen worden, hoeveel wedstrijden er gespeeld kunnen worden en hoeveel FUT Packs er opengemaakt kunnen worden.

In bepaalde landen, zoals Nederland en België, zijn FUT Packs tegenwoordig niet toegestaan. De Nederlandse Kansspelautoriteit heeft besloten dat dit onder gokken valt. Mogelijk dat dergelijke regelgeving in de toekomst ook in andere delen van de wereld toegepast gaat worden. Fifa Playtime is een mogelijke eerste stap van EA in de richting van de wereldwijde overheden om hier rekening mee te houden.

fifa 21

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Microsoft gaat in de toekomst geen cijfers van verkochte consoles delen

Mosterd na de maaltijd: AC: Odyssey: Lot van Atlantis doet best wat goed, en best wat fout