in

Fifa 21 komt op 9 oktober uit


Een trailer met daarin de eerste beelden van zowel Fifa 21 als Madden 21 werd getoond. Hoewel de uitgever verder weinig details gaf, valt er wel het een en ander te halen uit de gelanceerde officiële website.

Zo komt Fifa 21 op 9 oktober uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Door de Ultimate Edition of Champions Edition te bestellen, kan men al vanaf 6 oktober aan de slag. De game verschijnt later op PlayStation 5 en Xbox Series X – waarschijnlijk op de releasedata van die consoles, die ergens eind dit jaar moeten uitkomen. De Switch ontvangt de Legacy-versie. Fifa 21 komt dit jaar ook op Steam uit. Tot slot wordt er ook gewerkt aan een Google Stadia-versie.

Mensen die eerst de current-gen versie kopen, kunnen Fifa 21 zonder kosten upgraden op de next-gen consoles. Door de fysieke editie op Xbox One of PS4 te kopen, kan men op de next-gen consoles de update downloaden, al moet men dan wel een console met diskdrive hebben – dit werkt dus niet op het PlayStation 5-model zonder diskdrive. In dat laatste geval moet op de PS4 de digitale versie van Fifa 21 gekocht worden. Alle content die ontgrendeld of gekocht wordt in Fifa 21 Ultimate Team gaat mee naar de next-gen versie. Alle progressie in andere modi wordt echter niet overgezet.

Wat gameplay betreft is er nog weinig bekend, al richt EA Sports zich wel op het verkleinen van de laadtijden op next-gen consoles. Vanaf augustus worden er meer details over de diverse modi in de game gegeven.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Cyberpunk 2077 uitgesteld naar 19 november

Apex Legends komt naar Switch en Steam