in , ,

Film gebaseerd op Ghost of Tsushima in de maak

Sony Pictures en PlayStation Productions werken aan een film gebaseerd op de PlayStation 4-game Ghost of Tsushima.
 
Sony meldt dat de film geregisseerd wordt door Chad Stahelski, een stuntman die ook de John Wick-films regisseerde. Sucker Punch Productions, de ontwikkelaar van de game, helpt mee als executive producer.
 
Ghost of Tsushima verscheen vorig jaar op PlayStation 4 en laat spelers als samoerai Jin de Tsushima-eilanden van Japan bevrijden van een Mongoolse invasie. Het spel wordt geprezen om zijn interessante open wereld, kleurrijke graphics en odes aan de samoeraifilms. De game is inmiddels meer dan 6,5 miljoen keer verkocht – het is sowieso de snelst verkochte nieuwe PlayStation-franchise.
 
Sony verfilmt veel van zijn franchises de laatste tijd. Er komt een film uit gebaseerd op Uncharted met Tom Holland als Nathan Drake en HBO werkt aan een serie gebaseerd op The Last of Us. Onlangs gingen er ook geruchten dat Sony een verfilming maakt van Demon’s Souls, maar dit is nog niet bevestigd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik vind het eigenlijk te snel. De game is nog geen jaar uit. Daarbij is de franchise ook nog niet zo iconisch als bijv Uncharted of Assassin’s Creed, er is maar 1 game. Een succesvolle wel, maar klinkt een beetje als uitmelkerij, nu al.

Pikmin Go en New Pokémon Snap Preview – Bonuslevel #38

Bekijk hier gameplaybeelden van indiegame Glitchpunk