in

Final Fantasy 14 komt naar PS5, nieuwe uitbreiding onthuld


Dat werd vannacht tijdens een livestream aangekondigd. De PlayStation 5-versie krijgt eerst een open bèta die op 13 april begint. De PS5-versie heeft een verbeterde framerate, een 4k-resolutie en snellere laadtijden.

Mensen die geregistreerd staan om de PlayStation 4-versie van de game te kunnen spelen, kunnen zonder kosten de PS5-update downloaden. Een maandelijks abonnement is wel nog steeds benodigd. Wel komt er een gratis trial beschikbaar.

Square Enix onthulde ook de nieuwe uitbreiding op FF14, genaamd Endwalker. Deze moet ergens in de herfst van dit jaar verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, pc en Mac. Hierin moet het verhaal rondom Hydaelyn en Zodiark, dat in 2013 met A Realm Reborn begon, worden afgerond. Spelers reizen naar Hydaelyn en zelfs naar de maan.

Square Enix noemt Endwalker een nieuw begin voor de game, aangezien de weg wordt vrijgemaakt voor een nieuw tijdperk. Er zijn nieuwe jobs – waaronder de healer job Sage – nieuwe gebieden waaronder de stad Radz-at-Han en een verhoogde levelcap naar level 90.

Tot slot werkt Square Enix aan een optie waardoor spelers naar andere datacenters kunnen reizen. Op die manier kan men andere spelers bezoeken, zonder uit te hoeven loggen uit hun game.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Nioh Collection is nu verkrijgbaar

Ook HBO wil een film maken over GameStop-aandelen