in

Final Fantasy 7 Remake: Part 2 bestaan alleen maar in conceptfase


Dat blijkt uit nieuwe interviews met de ontwikkelaars die online zijn geplaatst door Final Fantasy 7 Remake Ultimania. Het gedeelte waarin regisseurs Motomu Toriyama en Naoki Hamaguchi samen met gevechtsregisseur Teruki Endo worden geïnterviewd, is op Twitter vertaald door Audrey.

Volgens de vertaling laat Hamaguchi weten dat men binnen Square Enix al wat ideeën heeft over het tweede deel en dat er vooral conceptueel over de titel wordt nagedacht. Toriyama laat weten dat hij Midgar kan dromen, omdat hij verantwoordelijk was voor de stad in de oorspronkelijke game, maar dat hij voor het vervolg gameplay terug moet kijken om zich details te herinneren.

Een tweede deel in de Final Fantasy 7 Remake-reeks moet ook een wijdere wereld dan het eerste deel bieden. De ontwikkelaar is nog niet zeker hoe dat precies tot uiting gaat komen in het vervolg. Er moet volgens hen een balans gevonden worden tussen vrijheid en het verhaal.

Het interview is overigens in maart 2020 afgelegd – het zou kunnen dat er sindsdien enkele stappen zijn gemaakt in de ontwikkeling van Final Fantasy 7 Remake: Part 2. Toch is het interview voor veel fans die na het uitspelen van Part 1 ongeduldig wachten op het vervolg een domper: aangezien de game alleen nog maar in conceptfase bestaat, lijkt het onwaarschijnlijk dat het ergens binnen de komende twee jaar uitkomt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Call of Duty: Warzone verschijnt meteen op PS5 en Xbox Series X

Nieuwe duplicatie-glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons