in

Final Fantasy 7 Remake Part 2 maakt volledig van PS5-hardware gebruik


Dat meldt regisseur Tetsuya Nomura in een interview met Famitsu. Vorige week werd de PS5-upgrade voor Final Fantasy 7 Remake aangekondigd in de vorm van Final Fantasy 7 Remake: Intergrade. Daarnaast komt er ook een extra hoofdstuk voor de game uit op PS5.

In het interview legt Nomura uit dat de PS5-versie van de game al enkele behoorlijke verbeteringen kent. “De graphics, lichtinval en textures zijn de belangrijkste verbeteringen, maar omgevingseffecten zoals mist zijn ook toegevoegd om het spel nog realistischer te maken.”

Hij vervolgt: “Ook de adaptieve triggers worden deels ondersteund. Maar wacht voor een spel dat volledig gebruikmaakt van alle features van de PlayStation 5 alsjeblieft op de volgende game, waar we vanaf begin af aan dit erin kunnen verwerken.”

Final Fantasy 7 Remake bevat alleen het eerste gedeelte van het oorspronkelijke spel. De rest van de game moet in aankomende delen worden behandeld. Wanneer het tweede deel precies verschijnt, is niet bekend. Ook is niet duidelijk of het tweede deel nog op PlayStation 4 verschijnt, al zou Nomura’s antwoord er op kunnen wijzen dat het alleen voor de nieuwe spelcomputer is bedoeld.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Snoop Dogg ragequit na kwartier live Madden NFL 21 spelen

Mijn favoriete Kratos cosplay