in

Final Fantasy XVI volgt het verhaal van Clive Rosfield


Dat deed Square Enix in een blogpost van PlayStation. De hoofdpersoon van de aankomende Final Fantasy-game was trouwens al te zien in één van de trailers, maar de getatoeëerde ridder heeft nu ook een naam gekregen, Clive Rosfield.

“De eerstgeboren zoon van Archduke of Rosaria, Clive, is het schild dat zijn jongere broertje Joshua beschermt”, schrijft producent Naoki Yoshida.

Het jongere broertje Joshua is de Dominant of the Phoenix en heeft de Blessing of the Phoenix aan broerlief geschonken. Dit biedt Clive de mogelijkheid om Eikon’s vuur te manipuleren.

Ook het land waar de game zich in afspeelt is bekendgemaakt, Valisthea. Het land wordt omgeven door een groot gebergte van kristallen, ook wel Mothercrystals genoemd. Yoshida legt uit dat deze kristallen er altijd voor hebben gezorgd dat de samenleving van Valisthea comfortabel heeft kunnen leven en dat het dus beschermd moet worden.

Final Fantasy

Naast Joshua en Clive Rosfield, wordt ook het personage Jill Warrick onthuld, een vriendin van de broers. Jill groeit op in het huis van de Rosfields en trekt er samen met de broers op uit om hun land te verdedigen.

Final Fantasy

Ten slotte is er een officiële website van de game gelanceerd. De producent geeft aan dat de volgende grote Final Fantasy-onthulling ergens in 2021 plaats zal vinden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Honest Opinions – The Halloween Edition a.k.a. The Evil Dead Edition

Indiegame Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5