in

Firewatch-opvolger In the Valley of Gods mogelijk geannuleerd


Een oplettende Twitter-gebruiker spotte dat er iets aan de hand is met In the Valley of Gods, een game die oorspronkelijk werd ontwikkeld door Campo Santo, een ontwikkelingsbedrijf dat later is overgenomen door Valve.

De Twitter-gebruiker toont in een aantal screenshots aan waarom er wellicht iets mis is met In the Valley of Gods. Hij heeft screenshots gemaakt van de biografieën van medewerkers die aan In the Valley of Gods hebben gewerkt, toen Campo Santo nog niet onder Valve viel.

In de bio wordt duidelijk aangegeven dat zij werken aan de Firewatch-opvolger. Deze screenshots komen uit april, maar nieuwe screenshots tonen dat deze biografieën veranderd zijn en niet meer specifiek aangeven waar de ontwikkelaars aan werken. Alleen hun huidige functie bij Valve wordt omschreven.

Ook is de game verdwenen op Campo Santo’s oude website, waar die eerst prominent aanwezig was. Alles wijst erop dat In the Valley of Gods geschrapt is, een reden hiervoor is niet duidelijk. Tot op heden is er door Valve en de voormalige Campo Santo’s medewerkers niks gemeld over het lot van deze game, maar één ding is duidelijk – er is iets aan de hand.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Leer gebarentaal in vr-ruimte voor slechthorenden

Vijf redenen om niet voor Google Stadia te gaan